Évforduló: A homoszexualitás büntetendő cselekmény
(forrás: www.fsspx.info – 2009. július 23.)

A bűncselekménytől az alapjogig – egy soha nem ismert értékvesztés 40 éven belül!

Tudták, hogy a homoszexualitás büntetendő cselekmény? Demokráciánk alapító atyái egészen az 1960-as évek végéig ezt így ítélték meg. 2009 júliusában lesz 40 éve, hogy a következő törvényt Németországban eltörölték:

§ 175 (1): „Egy férfi, aki egy másik férfival fajtalanságot űz vagy hagyja magát tőle fajtalansághoz kihasználni, börtönnel büntetendő.”
     Így szólt a német büntetőtörvénykönyv 175-ös paragrafusa az 1969. július 4-én végrehajtott büntetőjog-reformig: két férfi közötti fajtalanság Németországban büntetés alá esik!

A büntetőtörvénynek 1962-ben a Konrad Adenauer kancellársága alatt előterjesztett kormánytervezete a 175-ös paragrafus megtartását még ezzel igazolta: „Mindenekelőtt a homoszexuálisoknak nem állna semmi útjában, hogy közelebbi környezetüket a házassághoz hasonló körülmények közötti együttélésükkel ne zavarják. […] Kifejezettebben, mint más területeken a férfi homoszexualitással szemben a jogrendnek az a feladata, hogy a büntető törvény erkölcs-nevelő erejénél fogva gátat állítson e bűnös szenvedély elterjedése elé, ami, ha elterjed, súlyos veszélyt jelent az egészséges és természetes életrend számára a nép körében.”

A szöveg így folytatódik: „Az érdekelt körök által az elmúlt évtizedekben ismételten elhangzott azon állítás, miszerint az azonos-neműek közötti szexuális kapcsolatnál természetes és ezért nem visszataszító hajlamról van szó, csupán mint egy, a célt kierőszakolni akaró állítást vissza kell utasítani. […] Ahol az azonos-neműek közötti fajtalanság elterjedt és nagy méreteket öltött, ott a nép elkorcsosulása és erkölcsi erejének romlása volt a következmény.”

Ezek olyan szavak, melyekért ma a homoszexuális erkölcs-mérgezők a polgárokat és katolikusokat szélsőjobboldaliként bélyegeznék meg és törvénnyel üldöznék.
     Ma a buzi-lobby azt követeli, hogy ezt a nemi perverziót vegyék fel jogként az alkotmányba!
     Konrad Adenauer forog a sírjában a szodomita felvonulások miatt.

Bűncselekménytől az alapjogig: senki nem veszi észre az értékeknek ezt az elképesztő pusztulását?

2011. február 23.


VISSZA


vissza

a KÖNYVTÁR oldalra                              a KEZDŐLAPRA