A perverz diktatúrája
(forrás: www.kreuz.net – 2008. február 20.)

Németország már két nagy diktatúrát viselt el: a nemzeti és a kommunista szocializmust. Most egy harmadik van soron. Jelenleg a németek a szocializmusnak egy harmadik totalitárius kormányzási formájába jutottak: a perverzek demokratikus diktatúrájába. És ez a perverzek diktatúrája csak vak, süket és néma embereket akar látni.

A vezér sportcsarnoki beszéde a mai verzióban így hangzik: Akarjátok a perverzió totális toleranciáját? Akartok még totálisabb lenni, mint amit egyáltalán el tudtok képzelni? – Hogy a kísértéssel szembeni totális tolerancia mindig Isten parancsaival szembeni súlyos intoleranciát hoz magával, nos, ezt a vakok nem akarják észrevenni. Pedig a totális tolerancia totális diktatúrát jelent.

A humanitás fogalmát a milliószoros abortusz és a több milliárdos pornó-üzlet tönkretette.

Mivel Isten szeretete és igazságossága a perverzek diktatúrájában semmit nem jelent már, törvényszerűen a földi paradicsomot kell kiélvezni. Az emberek kiélvezik magukat – a világ a semmibe halad. Nem kell prófétának lenni, hogy ennek rossz végét lássa valaki.

A szeméremérzés amúgy is oly vékony rétege, mely a jogtalanság és a kizsákmányolás elleni önvédelmet szolgálta, eltűnt. Jaj a kísértőknek, akik egész népeket manipulálnak!

Ha megszámoljuk az áldozatokat, megállapíthatjuk, hogy a perverzek demokráciája nem követel kevesebb áldozatot, mint az előtte levő diktatúrák.
     „Ti ezt mondjátok: »Mi szövetséget kötöttünk a halállal, és szerződésre léptünk az alvilággal. Ha eljön a pusztító suhogó ostor, minket ugyan el nem érhet, mert a hazugságot választottuk menedékül, és a hamisság az oltalmazó várunk.«” (Iz 28,15)


Feltéve: 2011. március 1.


VISSZA


vissza

a KÖNYVTÁR oldalra                              a KEZDŐLAPRA